Posted on

Dit project werd reeds aangepast aan de nieuwe ET en hiervoor heb ik ook evaluatiemateriaal beschikbaar.

In dit project maken de leerlingen van het 1 jaar Beroepsonderwijs kennis met de beginselen van o.a.. het lezen van een technische tekening, metaalbewerking, houtbewerking, een eigen ontwerp maken of aanpassen, tekstverwerking en opzoeken op internet.

Het is een erg uitgebreid project dat dient als instapproject in de 1B-stroom. Heel wat doelstellingen komen hier in aan bod en dit geeft je een stevige basis om mee te beginnen.

Bij dit project horen heel wat instructie video’s die ik al doende leerde maken en natuurlijk ook de evaluatieformulieren en extra opdrachten.

Zoals jullie als leerkracht wel weten kruipt er in het ontwikkelen van cursus en evaluatiemateriaal heel wat tijd. Deze bundel is het resultaat van 3jaar werk en bijsturing na gebruik en zelfs nu is er nog steeds verandering nodig.

De onderwijshervorming en nieuwe ET zorgen er voor dat je nooit klaar bent. Maar niet geklaagd we gaan verder.

Indien jullie graag gebruik zouden maken van deze bundel, maak je dan lid van mijn fb-groep en stuur me een berichtje.

Wil je het extra materiaal voor de leerlingen bekijken zoals de instructievideo’s en extra uitleg? Ga dan een kijkje nemen bij de pagina gemaakt voor de leerlingen.

In deze bundel leren de leerlingen een eigen ontwerp maken of een bestaand ontwerp aanpassen. Voor deze taak zijn 3 instructievideo’s beschikbaar.

Klik op de afbeeldingen om een aantal van men instructiefilmpjes te zien.

Zo, heb je interesse in dit project dan mag je mij dit altijd vragen. Je kan me steeds bereiken in me FB-groep en via reacties bij men filmpjes op men YouTube-kanaal.

Liefs

Creadeliefje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *