Hallo en welkom op men nieuwe adres,

voor wie me nog niet kent zal ik me even voorstellen, ik ben Griet, een part-time (pas sinds januari 2020) werkende mama van 2 kindjes. Hiervoor werkte ik steeds full-time, maar dit vond ik niet meer haalbaar. Na lang nadenken heb ik dan toch de beslissing genomen 4/5de te werken en mijn oude blog nieuw leven in te blazen. De posts van men oude blog heb ik hier opnieuw in ondergebracht.

Ik hou er enorm van me creatief bezig te houden, dit ontspant me en geeft me nieuwe energie. Naast naaien, waarvoor ik oorspronkelijk deze blog begon heb ik nog tal van andere hobby’s, mijn man zegt vééél te vééél. Maar dat wil in mijn ogen zeggen dat ik meer dan voldoende afwisseling heb. Een vervelend neveneffect van zoveel hobby’s is wel dat je natuurlijk vaak te weinig tijd hebt om alles te doen. Vooral in combinatie met 2 kleine kinderen en een fulltime huishouden.

Ik teken, knutsel, schilder, naai, bak taarten, maak juweeltjes, borduur, hou me bezig met nailart en resin art en heb een moestuin en zo voort en zo verder …. ik zie waarschijnlijk nog heel wat dingen over het hoofd. Natuurlijk kan ik niet alles tegelijk, en is het misschien beter mij te concentreren op één hobby, maar jah, zo zit ik dus niet in elkaar. Ik hou van veel dingen tegelijk en zou gewoon graag alles kunnen. Men droom is ooit een hobbywinkeltje te hebben waar ik alles met iedereen kan delen. Waar iedereen leuke ideeën kan opdoen, maar dat is nog niet aan de orde.

Ik doe men best om wekelijks een nieuw bericht te posten. Als er even geen berichtjes verschijnen is het omdat ik het iets te druk heb. Vooral nu met alle vernieuwingen in het onderwijs is het erg druk op de werkvloer. Vandaar dus ook de beslissing 4/5de te gaan werken.

😉

Je zal ook zien dat ik bij bepaalde producten waar ik een review over schrijf een link of meerdere links plaats waar je dit of een gelijkaardig product kan kopen. Ik ga natuurlijk steeds vermelden waar ik het kocht en of ik hier tevreden over was of niet.

De links die ik bij de producten plaats zijn affiliate links. Dat wil zeggen dat indien je iets zou aankopen via deze link ik hier een klein percentage commissie op krijg. Dit heeft geen gevolgen voor jou als koper. Het product is zeker niet duurder via de link. Het heeft alleen een klein voordeel voor mij. Hiermee kan ik misschien een deel van mijn hobby’s bekostigen en meer leuke producten kopen om uit te proberen en een review over te maken.

Dit is louter informatief omdat ik hier heel open over wil zijn en het is zeker niet de bedoeling iemand iets te verplichten.

Mijn blog blijft vooral een plaats waar ik mijn creatieve uitspattingen kwijt kan.

Voila dat was het dan  veel plezier met het lezen van men blog.