Posted on

Van de vele hobby’s die ik heb is één daarvan schilderen. Het liefst van alles dan nog op muren. Ik doe dit zo graag dat ik zelfs een tijd geleden overwogen had dit op zelfstandige basis te doen als bijverdienste. Maar dat is bij een idee gebleven aangezien ik teveel van huis zou geweest zijn met 2 kleine kindjes.

Hoe het begon …

Bijna 8 jaar geleden werd men eerste kindje geboren, een dochtertje. Omdat het een eerste was (dan heb je nog zeeën van tijd 😉 ) heb ik alles in het kamertje volledig zelf gedaan.

Ik heb er heel veel tijd, liefde en passie in gestoken en ben dan ook erg fier op het resultaat. De eerste muurschildering die ik maakte was redelijk simpel voor boven het wiegje. Woezel en Pip waren de uitverkorenen.

woezel en pip muurschildering

Hoe begin je hier nu aan?

Met een goed idee en een goede planning, een mooie tekening en een projector.

Als de potloodtekening op de muur staat kan je beginnen met de invulling.

Ik begin steeds met de lichtste kleuren eerst.

woezel en pip muurschildering

De verf die ik gebruikte waren staaltje muurverf en acrylverf.

Ik werkte ook steeds met een fijne penseel geen grove verfborstel.

woezel en pip muurschildering
woezel en pip muurschildering

Eens alle kleuren ingevuld en gedroogd zijn, kan je met een fijne penseel de zwarte omlijning doen. En de details aanbrengen.

 ,Dit was dan het uiteindelijke resultaat. Woezel en Pip op een droomwolk boven de wieg.

woezel en pip muurschildering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *